Menu

Ga je een nieuw huis kopen?

Wij helpen je graag op weg.

Over ons

Hypotheeknodig.nl is een onderdeel van Kortmann Adviesgroep. Opgericht in 1992 zijn wij een tussenpersoon in verzekeringen en hypotheken voor particulieren en bedrijven. Doordat wij reeds 26 jaar actief zijn op de hypotheek- en verzekeringsmarkt hebben we de kennis en kunde in huis om je bij te staan bij al je belangrijke financiele beslissingen.

Naast uitstekende contacten met bijna alle hypotheekverstrekkers beschikt Hypotheeknodig.nl over een uitgebreid maar selectief netwerk van accountants, taxateurs en notarissen. Doordat we met deze partijen al vele jaren samenwerken is een snelle maar vooral betrouwbare afhandeling tegen een fair tarief gegarandeerd. Wel zo fijn toch?

Onze jarenlange ervaring in combinatie met een hoog kennis- en serviceniveau zetten wij graag in om je te helpen. We staan bekend om onze betrokkenheid en hanteren concurrende tarieven zonder daarbij de kwaliteit van ons werk uit het oog te verliezen. Kortom: de aangewezen partij om je hypotheek bij onder te brengen!

Gezien wat je maximaal kan lenen en nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw droom hypotheek? Vraag dan hier een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Marcel Kortmann

Pepijn Kortmann

Heb je nog vragen?

Stel dan hier je vraag en wij mailen je direct terug!

HypotheekNodig.nl is een onderdeel van Kortmann Adviesgroep Webdesign: Trendo