Advieskeuze

Ga je een nieuw huis kopen?

Wij helpen je graag op weg.

Over ons

Hypotheeknodig.nl is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Opgericht in 2020 zijn wij een bemiddelaar voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk, open- en betrouwbaar advies waarbij het klantbelang centraal staat. Doordat wij op veel vlakken in de financiële dienstverlening actief zijn, hebben we de kennis en kunde in huis om je bij te staan bij al je belangrijke financiële beslissingen.

Naast uitstekende contacten met bijna alle hypotheekverstrekkers beschikt Hypotheeknodig.nl over een uitgebreid maar selectief netwerk van accountants, taxateurs en notarissen. Doordat we met deze partijen al vele jaren samenwerken is een snelle maar vooral betrouwbare afhandeling tegen een fair tarief gegarandeerd. Wel zo fijn toch?

Onze ervaring in combinatie met een hoog kennis- en serviceniveau zetten wij graag in om je te helpen. We staan bekend om onze betrokkenheid en hanteren concurrende tarieven zonder daarbij de kwaliteit van ons werk uit het oog te verliezen. Kortom: de aangewezen partij of het nu gaat over de verkoop van je woning, het financieren van je droomhuis of andere financiële zaken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie?

Vraag dan hier een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Heb je nog vragen?

Stel dan hier je vraag en wij mailen je direct terug!

Webdesign: Trendo