Advieskeuze

Ga je een nieuw huis kopen?

Wij helpen je graag op weg.

Nieuws

Hypotheekrentes opnieuw iets omlaag

Hypotheekverstrekkers hebben ook afgelopen tijd hun rentes iets verlaagd. Vooral voor wie zijn hypotheekrente met NHG-garantie tien jaar wil vastzetten, gingen de tarieven wat omlaag. Dat meldt Van Bruggen Adviesgroep maandag.

Lees verder.

Wat kun je wel en niet meefinancieren in je hypotheek?

Als je een huis wil kopen, is het goed om te weten wat uiteindelijk je kosten gaan zijn. Wat mag je meefinancieren in je hypotheek en wat niet?

Lees verder.

Huizenmarkt koelt af: meer kansen voor jongeren.

Het is voor jonge huizenkopers iets makkelijker geworden om een woning te kopen nu de huizenmarkt wat lijkt af te koelen. Het aantal hypotheekaanvragen van huizenkopers tot 35 jaar nam dit jaar met 17 procent toe ten opzichte van de laatste vijf maanden van vorig jaar, meldt hypotheekadviseur De Hypotheker.

Lees verder.

Aflossingsvrije hypotheek steeds populairder door hoge huizenprijzen

Steeds meer mensen sluiten een aflossingsvrije hypotheek af, ondanks alle risico's die daaraan verbonden zijn. Vooral onder jonge huizenkopers wint de hypotheekvorm snel aan populariteit. De reden? De alsmaar stijgende huizenprijzen en lage hypotheekrentes.

Lees verder.

Hypotheekrente: populariteit rentevaste periode 10 jaar stijgt extreem snel, ten koste van..

Hypotheekrente: populariteit rentevaste periode 10 jaar stijgt extreem snel, ten koste van 20 en 30 jaar vast.

Lees verder.

Stijgende hypotheekrente gunstig voor oversluiten spaarhypotheek

Heb je recent of in het verleden een eigen woning gekocht, dan heb je er destijds waarschijnlijk voor gezorgd dat jouw hypotheek zo gunstig mogelijk geregeld is. Je maakt je daarna geen zorgen meer of je wel de beste hypotheek hebt, toch? Je betaalt gewoon je maandelijkse kosten en klaar. Maar is het wel zo simpel? 

Lees verder.

Heb je nog vragen?

Stel dan hier je vraag en wij mailen je direct terug!

Webdesign: Trendo